Круглий стіл в межах регіонального науково-практичного семінару для працівників соціально-психологічних служб на базі відділу освіти міста Житомир.

24 жовтня на базі відділу освіти міста Житомир було проведено круглий стіл для працівників соціально-психологічних служб. Захід проходив в межах регіонального науково-практичного семінару. Директори та директори шкіл зібралися на семінар задля плідної роботи та подальшої співпраці.

На лекції було окреслено головні принципи роботи соціально-психологічної служби, а саме: відповідальність, компетентність, захист інтересів, конфіденційність, етичні правила психологічних досліджень, кваліфікована пропаганда психології, професійна кооперація. Зокрема, у межах семінару організаторами було презентовано сучасний психологічний інструментарій, який ефективно можна використовувати у процесі психологічного супроводу дітей та дорослих. Теоретична складова мала на меті висвітлити напрямки роботи психологічних служб.

Хочеться відзначити ділову та творчу атмосферу заходу та зазначити, що очікувані результати були досягнуті в повній мірі.

Керівник Відділу міжнародних відносин ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Оксана Ковтун запросила всіх охочих до співпраці в рамках міжнародного проекту програми ЄС Erasmus + KA2 № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Модернізація педагогічної вищої освіти засобом використання інноваційних інструментів викладання – MoPED», презентувала усім учасникам конференції проект «Модернізація педагогічної вищої освіти з використанням інноваційних інструментів викладання – MoPED» – цикл навчальних тренінгів і семінарів, спрямованих на вдосконалення цифрової й дидактичної компетентностей викладачів закладів вищої освіти та учасників проекту.

Пресслужба університету