«MoPED» у Переяславі: тренінги та семінари для вчителів партнерських навчальних закладів міста і району

У період з 23 по 26 вересня 2019 року в рамках реалізації міжнародного проекту ЄС Erasmus + KA2 № 586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Модернізація педагогічної вищої освіти засобом використання інноваційних інструментів викладання – MoPED» у ДВНЗ «Переяслав-Хмельницькому державному педагогічному університеті імені Григорія Сковороди» відбулася серія навчальних тренінгів та семінарів для вчителів партнерських навчальних закладів міста і району, спрямованих на вдосконалення їх фахової підготовки, цифрової компетентності та медіаграмотності.

Тренер, голова академічної групи проекту, декан педагогічного факультету Наталя Ігнатенко позначила питання, що опановуватимуть педагоги впродовж чотириденного навчання. Керівник відділу міжнародних зв’язків університету, заступник декана педагогічного факультету з міжнародної роботи, доцент Оксана Ковтун розповіла про мету й завдання проєкту, його перспективи в майбутньому. Зазначені теми: «Оцінка результатів навчання», «Дівчата в STEAM», «Цифрові навички: створення навчальних відео», «Цифрові навички: інфографіка».

Учасники обговорювали результати дистанційного навчання, активно та продуктивно проводили час, вивчаючи нові технології та їх застосування в сучасній школі. Робота проходила в інтерактивній формі, що дало можливість не лише здобути нові знання, але й поспілкуватися, закріпити на практиці набуті вміння та навички та обмінятись новими ідеями. Учителі розширили власні професійні навички та вміння, отримали багато позитивних вражень та задоволення від навчання.

Пресслужба університету