Викладачі університету приймали участь у оф-лайн курсі «ENGLISH FOR EDUCATORS» з акцентом на професійну педагогічну лексику

Впродовж 3х місяців на базі ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» проводився оф-лайн курс «ENGLISH FOR EDUCATORS» з акцентом на професійну педагогічну лексику за матеріалами розробника (ПНУ) університету-партнера відповідальними особами-членами академічних груп проекту.

Відбір на участь у оф-лайн курсі складався з декількох етапів: збір он-лайн заявок; анкетування та проведення співбесід. Заключний відбір та оголошення інформації про зарахування та проходження курсів. Вимоги до кандидатів щодо участі у оф-лайн та он-лайн курсі були однаковими. Викладачі, що брали участь у навчальних тренінгах розроблених в рамках проекту Erasmus + KA 2 «Модернізація педагогічної вищої освіти за допомогою інноваційних навчальних матеріалів / MoPED» (586098) Прикарпатським національним університетом імені Василя Стефаника (ПНУ), мали можливість вдосконалити рівень англійської впродовж 8 робочих годин кожного тижня, які складалися з 2 занять з граматики та 2 комунікативних сесій. За результатами навчання учасникам було запропоновано заповнити онлайн-анкету Feedback , тим самим оцінивши якість проведених тренінгів.

Прес-служба університету