Проведення круглого столу «21st Century Skills as an Important Factor in the Formation of Personality in Modern Society » в рамках Міжнародного літнього студентського табору

23 серпня 2018 року в рамках проведення Міжнародного літнього студентського табору «Права людини, демократія, різноманіття та моральні цінності в сучасному суспільстві» на базі педагогічного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», керівником відділу міжнародних зв’язків Ковтун О. А. було проведено круглий стіл «Навички 21-го століття як важливий фактор в формуванні особистості в сучасному суспільстві» (на досвіді Erasmus+ KA2. проект №586098-EPP-1-2017-1-UA-EPPKA2-CBHE-JP «Модернізація вищої педагогічної освіти за допомогою інноваційних навчальних інструментів – MoPED»)».

 

В круглому столі взяли участь представники Данії і КНР, а також інші учасники табору (студенти, викладачі та інші представники ДВНЗ). Учасників круглого столу ознайомили з різноманітними навичками 21 століття та шляхами розвитку вищевказаних навичок у учасників освітнього процесу усіх ланок освіти. Найбільший інтерес у них викликав процес формування особистості на засадах цих навичок.

Всі учасники мали змогу не тільки відвідати цю подію та дізнатися багато нового та цікавого, але й познайомитися один з одним. Важко було назвати зустріч офіційним заходом, адже атмосфера між усіма учасниками була дуже дружелюбною та невимушеною.